About the author

Related Articles

2 Comments

  1. 1

    Lukáš Černý

    Hm..,takovýhle sociální byty, to si nechám líbit a budu se těšit až budu starej. Pěkně v klídku, v centru, kousek do města, nakoupit, na úřad, do nemocnice. Unikátní volný prostor, na jehož úpravu by se daly sehnat nemalé peníze – navíc bezbariérový přístup, pohodové parkování a prvotřídní dostupnost. Narozdíl od bezbariérových bytů projektovaných v čp. 119, kde není ani pořádný přístup a vše je v kopci!
    Nakonec proč něco dělat jednoduše, když to jde i složitě.:( Tam by se těch bytů vešlo 🙂

    Reply
  2. Pingback: Inspekce ministerstva kultury potvrdila, že stodola neměla být zbourána : Volyně v dolyně

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team